Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برخی با روند غلط در خصوصی‌سازی به دنبال ساختمان‌سازی در زمین شرکت‌ها بودند گفت: خصوصی‌سازی هپکو بدون حساب و کتاب بوده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک، محسن رضایی در گفت‌و‌گوی تلویزیونی با اشاره به اقدامات انجام شده برای برنامه هفتم اظهار داشت: باید پای حرف‌های نخبگان، دانشگاهیان و کار آفرینان بشینیم و از آنها بپرسیم چه ایده ای برای 5 سال آینده دارید و چه تحولاتی در 5 سال آینده باید انجام شود که مشکلات اقتصادی و فرهنگی جامعه برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: خوشبختانه نظرات و ایده‌های خوبی از سوی افراد و اقشار مختلف در سطوح مختلف اعم از راننده تاکسی در درود تا نخبگان دانشگاهی داده شده که این ایده‌ها ثبت و ضبط شده و درحال کارشدن روی ایده‌ها هستیم و به همین دلیل به استان مرکزی سفر کردیم و نظرات و ایده‌ها را یادداشت کردیم.

رضایی با اشاره به اینکه تاکنون به 12 استان سفر کرده ایم گفت: گزارش‌های صنعت و کشاورزی استان مرکزی به شدت باعث تاثر می‌شود و شاید جهل، بی توجهی و سوء مدیریت باعث ظلم جدی به صنعت و کشاورزی استان مرکزی شده و صنایع موجود در استان می‌تواند در بخش‌های مختلف از جمله ماشین سازی و تمام کشور موثر باشد و از ورود بسیاری از کالاهای خارجی جلوگیری کند و همچنین مانع خروج ارز از کشور شود.

وی ادامه داد: استان مرکزی طی 8 سال گذشته با چالش‌های غیر منطقی اعم از خصوصی سازی هپکو مواجه بوده و این امر بر اساس حساب و کتاب نبوده و برخی افراد شرکت‌ها را برداشته اند تا بر زمین‌های آن ساختمان سازی کنند و این اقدامات بسیار غلط است و نظارت باید انجام می‌شد و اجازه اقدام به چنین کاری نباید داده می‌شد.

دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام افزود: گندم کشاورزان را به قیمت‌های پایین خریداری می‌کنند و قادر به رقابت با گندم و جو وارداتی نیستند و وارد کننده با پول مفت بیت المال گندم را به قیمت هزار تومان وارد می‌کند و به قیمت 4 هزار و 200 به فروش می‌رساند و در اینجا 3 هزار تومان سود می‌کند و کشاورز باید 3 هزار تومان خرج کند تا یک کیلو گندم تولید کند و 4 هزار و 200 به فروش رساند و حداکثر هزار تومان سود می‌کند و در اینجا خود مانع پیشرفت و جهش تولید می‌شویم.

رضایی خاطرنشان کرد: استان مرکزی به استان صنعتی معروف است و 3 میلیون تن مجموع محصولات کشاورزی استان مرکزی است اما صنایع تبدیلی در کنار آن وجود ندارد بنابراین 30 درصد محصولات کشاورزی از بین می‌رود و ریشه این مشکلات برای مدیریت کشور است و تولید صحیح گندم چه ربطی به تحریم‌ها دارد و برای محصولات باغی صنایع تبدیلی اعم از بسته بندی، سردخانه، صنایع فرآوری در کنار محصولات کشاورزی ایجاد کنیم تا ضایعات محصولات تولیدی کم شود و درآمد بیشتری برای کشاورزان ایجاد شود و این مسائل به تحریم‌ها ربطی ندارد و این امر به سوء مدیریت و بی توجهی مربوط می‌شود و همه چیز در تهران متمرکز شده است.

وی بیان کرد: مردم استان مرکزی پول خود را داخل بانک‌ها می‌گذارند و 50 درصد آن به تهران می‌رود درحالی که کارآفرینان استان می‌گویند سرمایه در گردش نداریم و بسیاری از مردم استان نیاز به اعتبار برای سرمایه گذاری و تولید دارند اما 50 درصد سود سپرده‌های آنها به بانک‌های تهران می‌رود و این مسائل باید حل شود و اینگونه مسائل سخت و پیچیده نیست و حتما باید حل شود و چرا باید برای صنایع استان تصمیم‌گیری شود درحالی که با مسئولان، کار آفرینان و مردم استان صحبت نکرده اند و در تهران  به باارزش ترین ثروت استان چوب حراج زده اند و این موضوعات در مسائل داخلی کشور است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود:  مقام معظم رهبری سیاست‌های کلی را ابلاغ می‌کند و دولت این سیاست‌های کلی را باید به قانون تبدیل کند و این قانون ابلاغ و اجرا می‌شود و مقام معظم رهبری به حریم مجلس شورای اسلامی و دولت ورود نمی‌کند و اگر سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی که قبل از تحریم‌ها بود، اجرا می‌شد تحریم‌های فشار زیادی وارد نمی‌کرد و هم اکنون اراک خط مقدم جنگ اقتصادی است و دولت به تهران که عقب جبهه توجه می‌کند و آیا به خطوط مقدم هم به همین میزان توجه می‌کند و دولت باید از خط مقدم اعم از استان مرکزی حمایت کند و حمایت بدون هزینه نمی‌شود و اگر خط مقدم حمایت شود مشکلات حل می‌شود و تولید رونق پیدا می‌کند و اولویت‌ها را باید تشخیص بدهند و به همان میزان برای آنها برنامه ریزی کنند.

رضایی خاطرنشان کرد: فردی در سال 92 کلیدی از جیب خود در آورد و هزار تومانی از جیب درآوردم و گفتم مردم این پول در معرض خطر است و اگر می‌خواهیم بیایم برای جلوگیری از ساقط شدن پول ملی است و در سال 92 با هزار تومان حدود 5 تخم مرغ خریداری می‌شد اما هم اکنون با همین مقدار چند تخم مرغ می‌توان خریداری کنیم و دولت مردان چرا هشدارها را گوش نمی‌دهند و اگر وزیری یا رییس جمهوری  شرایط پیش بینی نکرد باید حداقل به هشدارها بی توجهی نکند و این امر بی توجهی به مسئولیتی است که به عنوان امانت الهی به آن فرد سپرده شده و به مسئولیت الهی نباید خیانت کنیم. ‌

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: با مردم باید صادق باشیم دهه اول انقلاب سفره دولت با مردم یکی بود و دولت سفره جداگانه نداشت و به محض وجود مشکل برای مردم دولت به میدان می‌آمد و درصورت ایجاد مشکل برای دولت، مردم کمک می‌کردند و هم اکنون وضع نیز باید اینگونه باشد دو سالی از گام دوم انقلاب اسلامی می‌گذرد و هنوز دولت‌های متناسب با گام دوم انقلاب اسلامی ایجاد نشده و دولت مستقر آخرین دولت گام اول انقلاب اسلامی است و وظایف دولت‌های گام اول انقلاب اسلامی عمدتا امنیت، دفاع و مسائل سیاسی بوده و درصورت ایجاد دولت‌های متناسب با گام دوم انقلاب اسلامی در این راستا موفق می‌شویم دولت‌های متناسب با گام دوم انقلاب اسلامی دغدغه اصلی آنها فرهنگ و اقتصاد است و مسائل سیاسی، دفاعی، امنیتی و اقتدار داریم و تنها مسائل فرهنگ و اقتصاد برطرف نشده است.

محسن رضایی: باید جلوی نفوذی‌ها گرفته شود/ جامعه با مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی درگیر استمحسن رضایی: "شعار" و "وعده" راه حل مشکل خانواده و جمعیت کشور نیست / تولید و اشتغال باید از خانه‌ها آغاز شودمحسن رضایی: مردم مهمترین سرمایه انقلاب اسلامی هستند

وی ادامه داد: اگر دولت‌های با شایستگی‌های اقتصادی و فرهنگی بر روی کار آیند افق‌های فوق شکوفایی در آینده ایران به وجود می‌آید در کشور ایران منابع زیاد و جوانان آماده و پای کار وجود دارد که از بیکاری ناراحتی هستند و در صورت ایجاد شغل انقلاب می‌شود و اگر سرمایه گذاری شود دیگر شاهد فرد بیکار در جامعه نیستیم.

رضایی عنوان: تمرکزگرایی در تهران باید حل شود و اختیار زندگی کردن را به مردم دهند یعنی تصمیم‌گیری‌های مربوط به استان در همان جا انجام شود و پول جمع آوری شده خودشان خرج کنند و برای خصوصی سازی کارخانه‌های استان فردی در تهران تصمیم‌گیری نکند چرا که این ثروت متعلق استان است و مسئله ایالت‌های اقتصادی را در کشور باید راه اندازی کنیم یعنی به هراستان اجازه دهیم درباری مسائل اقتصادی، صنعت، سلامت و غیره خود تصمیم‌گیری کنند و مسئله دوم بخشی بودن و مسئله سوم دیوان سالاری است باید در این راستا باید چاره اندیشی کنیم و مسائل بورس و بانک  نیز را باید حل کنیم.

انتهای پیام/711/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گام دوم انقلاب اسلامی استان مرکزی تصمیم گیری خصوصی سازی هزار تومان تحریم ها بی توجهی ایده ها باید حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۳۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس قدیمی از آیت الله هاشمی و محسن رضایی درحال خوردن آش افطاری

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برگزاری ضیافت های افطاری توسط احزاب، مقامات و شخصیت های سیاسی در ماه رمضان یک سنت چندین ساله است، مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، نیز سال ها در ساختمان قدس مجمع تشخیص مصلحت نظام پذیرای برخی گروه ها و چهره های سیاسی بودند.

در ادامه تصویری قدیمی از مراسم افطاری ایشان مشاهده می کنید. در این مراسم محسن رضایی، دبیر سابق مجمع تشخیص مصلحت و دبیر کنونی شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا حضور داشته است. همچنین مرتضی الویری و محمود واعظی در این تصویر دیده می شوند.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904487

دیگر خبرها

  • عکس قدیمی از آیت الله هاشمی و محسن رضایی درحال خوردن آش افطاری
  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • تلفیق اماکن ادبی در کنار نمایشگاه کتاب ظرفیت فعال‌سازی گردشگری ادبی را دارد
  • برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت
  • استراتژی جدید برادر محسن؟ / رای اصولگرایی به رضایی برای زدن قالیباف
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد