Web Analytics Made Easy - Statcounter

موزه میراث تاریخی با موضوع عید غدیر فردا در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران افتتاح می شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، فاطمه ثقفی، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران، از برگزاری جشن عید غدیر در این مجموعه فرهنگی در روز یکشنبه با حضور اندیشمندان و متفکران دینی و دانشگاهیان خبر داد و گفت: همزمان با جشن غدیر در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران، بخش نسخ خطی، کتاب‌های چاپ سنگی و منابع تاریخی غیر کتابی بسیار قدیمی مرتبط با غدیر در موزه نمایشگاهی کتابخانه مرکزی رونمایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران افزود: گنجینه‌ای از نمونه نسخ خطی، کتاب‌های چاپ سنگی، کتاب‌های فارسی و لاتین، پایان‌نامه و گزارش علمی و منابع غیرکتابی مرتبط با غدیر در دهه ولایت در نمایشگاهی در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد به نمایش گذاشته شده است و در معرض دید شرکت‌کنندگان در جشن غدیر قرار دارد.

وی همچنین از برپایی نمایشگاهی از آثار علامه امینی نویسنده کتاب الغدیر در3 ویترین در طبقه اول کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران خبر داد.

 ثقفی از گویاسازی خطبه غدیر به همت تلاشگران استودیوی ضبط و گویاسازی کتاب برای نابینایان در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: خطبه غدیر به صورت صوتی به زبان‌های فارسی و عربی برای نابینایان آماده شده است که در جشن عید غدیر رونمایی خواهد شد و لوح فشرده این اثر به دانشجویان، اساتید و کارکنان و یا اعضای خانواده ایشان که نابینا و کم‌بینا هستند اهدا می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران افزود: با پیگیری کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران، اثر گویاسازی‌شده خطبه غدیر برای نابینایان ثبت ملی می‌شود.

به گفته رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران، گویاسازی فایل صوتی خطبه غدیر به زبان‌های انگلیسی، ایتالیایی، فرانسوی، آلمانی، روسی، اسپانیایی، چینی، کره‌ای و ژاپنی نیز با همکاری مشترک دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران برنامه ریزی شده است.

ثقفی از دعوت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رؤسای کتابخانه ملی، کتابخانه مجلس، کتابخانه آستان قدس و سایر کتابخانه‌های بزرگ کشور، معاون آموزشی و مسئولان ارشد وزارت علوم، جمعی از سفرای کشورهای اسلامی، جمعی از اعضای هیأت علمی و پژوهشگران مراکز آموزشی و پژوهشی تهران در جشن عید غدیر که 26 تیر ماه در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران برگزار می‌شود خبر داد و یادآور شد: همه دانشجویان، اساتید و کارکنان به همراه خانواده‌هایشان در این جشن دعوت هستند.

وی افزود: این جشن فرصتی است تا ماجرای غدیر را به زبان ساده به کودکان منتقل کنیم؛ از این جهت حدود 50 عنوان کتاب کودکانه آماده شده که در عید غدیر (عید ولایت) به کودکانی که در این جشن شرکت می‌کنند هدیه داده می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، جشن عید غدیر روز یکشنبه 26 تیر ماه 1401 از ساعت 10/30 تا 12/30 در کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار می‌شود. این جشن به صورت زنده از تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران پخش خواهد شد.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عید غدیر خم عید غدیر خم کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد جشن عید غدیر خطبه غدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۱۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود

نماینده مردم شهرستان‌های کاشمر، خلیل‌آباد، بردسکن و کوهسرخ،گفت: شست‌وشوی مغز و عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود و به عبارتی دیگر کتاب موجب می‌شود انسان نمیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشمر،حجت الاسلام جواد نیک بین در آیین افتتاح کتابخانه عمومی برکتِ حاج سید مجتبی حسینی که در روستای شفیع آباد شهرستان بردسکن برگزار شد، گفت: دوست خوب، آدم را در مسیر خوب و رفیق بد، انسان را به مسیر بد هدایت می‌کند.

وی تصریح کرد: انسان برای حرکت در یک مسیر ابتدا باید هدف و سپس همسفر خود را انتخاب کند، به عبارتی همسفر نقش به سزایی در انجام کارها و موفقیتهای کلان ایفا می‌کند.

نیک بین ادامه داد: شستشوی مغز و عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود و به عبارتی دیگر کتاب موجب می‌شود انسان نمیرد. اگر از کتاب دوری کنیم بدون شک بدانید که از دایره عقل خارج می شوید؛ لذا برای به روز رسانی اطلاعات و دانش خود نیازمند مطالعه مستمر هستیم.

نماینده مردم شریف شهرستان‌های کاشمر، خلیل‌آباد، بردسکن و کوهسرخ توصیه کرد: برای جلوگیری از زوال عقل و افزایش دانایی و آگاهی شهریار، حافظ، سعدی و مثنوی و در آخر کتاب خوب بخوانید.

حجت الاسلام جواد نیک بین، ضمن تقدیر از بانیان افتتاح کتابخانه در منطقه ترشیز اظهار امیدواری کرد در آینده شاهد حضور جمعیت کثیری از کتابخوانان در این کتابخانه باشیم.

حسین نوربخش، سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی نیز ضمن ابراز خرسندی از افتتاح کتابخانه در منطقه ترشیز کهن، گفت: این دومین کتابخانه عمومی است که در سال 1403 افتتاح شده است.

وی تصریح کرد: جهش کتابخوانی و کتابخانه سازی را از این منطقه شروع کرده ایم و امیدوارم این جهش با حضور شما در این کتابخانه امتداد پیدا کرده و رشد کند.

نوربخش با بیان اینکه امروز شاهد 153مین کتابخانه عمومی استان هستیم، اظهارکرد: کتابخانه های عمومی امروز با هویت ایرانی و اسلامی نقش ارشادی را در جامعه ایفا می کنند. هدف ما بر این است تا با ارائه خدمات کتابخانه ای بتوانیم نسلی آگاه و دانا را پرورش دهیم.

وی افزود: امیدواریم هر روز بیش از پیش بتوانیم در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی گامهای موثرتر و مفیدتری برداریم.

علی دهقان زاده، فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بردسکن نیز گفت: بنای کتاب و کتابخوانی، مسئله ای است که در دین اسلام به آن تاکید شده است و خداوند به واسطه یکی از شایسته ترین بندگان خود انسانها را به کتابت و کتاب راهنمایی کرد.

وی با بیان اینکه باید به کتاب، غذای روح نیز توجه شایسته و بایسته داشته باشیم، افزود: به عنوان خادم مردم این شهرستان، سپاسگذار فعالان حوزه کتاب و کتابخوانی هستم.

دهقان زاده عنوان کرد: ما قدردان حضور پررنگ خیرین بومی در حوزه های مختلف فرهنگی و عمرانی در حوزه کتابخانه‌ها هستیم و امیدواریم در آینده شاهد افزایش بیش از گذشته تعداد کتابخانه در این خطه فرهنگ دوست باشیم.

مهدی زارعی، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بردسکن نیز گفت: تلاش ما بر این است تا این کتابخانه را به مرکزی برای اجرای برنامه ها و فعالیتهای متنوع فرهنگی در راستای حمایت از کسب و کارهای کوچک، برگزاری دوره های آموزشی، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و ... تبدیل کنیم.

گفتنی است؛ کتابخانه عمومی برکتِ مرحوم حاج سیدمجتبی حسینی با مساحت 1500مترمربع و زیربنای 265مترمربع و بخشهای کودک، مخزن کتاب، دو سالن مطالعه ویژه خانمها و آقایان، نشریات و ... در شهرستان بردسکن، روستای شفیع آباد، خیابان ولیعصر(عج) 13 واقع شده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • پانزده سازمان دولتی پیشگام حفظ میراث مکتوب
  • حضور مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست
  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • افتتاح کتابخانه در روستای بیوران شهرستان سردشت
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!